Menu
Beloning deelnemers Ajax Camps

Beloning deelnemers Ajax Camps

Elke schoolvakantie tijdens de Ajax Camps & Clinics zijn er deelnemers die in positieve zin extra opvallen. De een weet alles van Ajax, de ander is een echte teamspeler of voetbalt de sterren van de hemel. Deze zomer is besloten de inzet en bijdrage van 14 Ajax Camp deelnemers extra te belonen: zij kregen de unieke ervaring om ballenjongen of ballenmeisje voor één dag bij Ajax te zijn!

Staan op het gras van de ArenA, de Ajax-spelers van dichtbij in actie zien en een thuiswedstrijd live meemaken. ,,Een dag om nooit te vergeten!" zegt Floris die ballenjongen bij Ajax - Heracles mocht zijn. ,,De bal aangooien naar Boilesen en Ajax zien winnen. Het was zo gaaf om te doen!"Een aantal van de ballenjongens en -meiden heeft in de warming-up van Ajax zelfs dingen zien terugkomen van het Ajax Camp. Tim, ballenjongen bij Ajax - Vitesse, zag het direct: ,,In de ArenA zitten en de warming-up van Ajax bekijken is al vet, maar dan zie je ook echt dingen terugkomen die je een paar weken geleden hebt getraind tijdens het Ajax Camp."

Deze herfstvakantie zijn er uiteraard weer Ajax Clinics bij Ajax op de Toekomst en bij verschillende amateurclubs door heel Nederland.

Wil jij ook trainen als een échte Ajax-speler? Klik hier