Menu

Ben jij de ´Fan van de Open Dag´?

Het zal weer heel druk worden op de jaarlijkse Open Dag van Ajax op 04 augustus van dit jaar. Duizenden en duizenden fans zullen zich verdringen om een glimp op te vangen van hun Ajax-favorieten. Maar misschien kan jij wel iedereen te slim af zijn en een ontmoeting met een Ajax-speler verdienen!

Wat moet je daarvoor doen? Het is heel simpel: je moet zorgen dat jij de ´Fan van de Open Dag´ wordt. De vraag is dan natuurlijk, hoe word je dat? Ga tijdens de Open Dag van Ajax naar de stand van de Staatsloterij en haal er een gratis schminksetje in de kleuren van Ajax af. Zorg vervolgens dat je je mooi schminkt of laat schminken -dit kan bij de stand van de Staatsloterij- en laat een foto van het resultaat maken. Ben jij uiteindelijk de mooist geschminkte bezoeker van de Open Dag, dan win je een ontmoeting met een speler van Ajax! Bovendien maak je ook kans op andere prachtige prijzen.

Kom dus op de Open Dag van Ajax naar de stand van de Staatsloterij en laat je schminken. Na afloop van de Open Dag worden de foto’s van de geschminkte gezichten gepubliceerd op de website van de Staatsloterij.