Menu
Beperkt aantal kaarten Ajax - Roda JC

Beperkt aantal kaarten Ajax - Roda JC

Ajax speelt vanmiddag vanaf 14:30 uur de thuiswedstrijd in de Eredivisie tegen Roda JC Kerkrade. Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kom naar de Amsterdam ArenA en steun Ajax in de strijd om de prolongatie van de landstitel. Voor dit duel geldt een vrije verkoop. Het is dus voor iedereen mogelijk om bij de stadionkassa's kaarten te kopen!

Een week na het treffen met de Limburgers speelt Ajax thuis tegen RKC Waalwijk. Ook voor deze wedstrijd geldt geen clubcardverplichting en kan iedereen op 11 maart een plek in de Amsterdam ArenA bemachtigen.

Aan het einde van deze cruciale maand speelt Ajax op 25 maart de kraker tegen PSV. De aftrap van dit topduel staat gepland voor 16:30 uur. Voor deze wedstrijd zijn geen kaarten meer beschikbaar.

Ajax hoopt op drie keer een uitverkochte Amsterdam ArenA in de maand maart. Het team stevent af op een zinderend slot van de competitie waarin alle kansen op succes aanwezig zijn en het elftal van Frank de Boer de steun van het geweldige Ajax-publiek goed kan gebruiken.

Tekst en foto: Ajax.nl