Menu
Bergkamp laat wens in vervulling gaan

Bergkamp laat wens in vervulling gaan

Dennis Bergkamp heeft dinsdagmiddag een bijzondere wens in vervulling laten gaan. De trainer van Ajax D2 had een ontmoeting met de 26-jarige Bas van Kesteren, die aan leukemie lijdt. Dankzij een brief van zijn vriendin aan de Ajax Foundation kon deze wens worden mogelijk gemaakt.

De Ajax Foundation krijgt dagelijks ontelbare verzoeken voor spelers binnen. De Ajacieden zetten zich geregeld in het voor het goede doel en bijzondere ontmoetingen met zieke supporters. Ook de trainers van Ajax zijn populair. Zeker gezien het grote aantal oud-spelers waaruit de trainersstaf van Ajax bestaat.

Het verzoek aan Bergkamp was er een waar de trainer van Ajax D2 graag gehoor wilde geven. Bas houdt namelijk niet alleen van zijn vriendin en Ajax, maar zeker ook van Bergkamp. De illustere oud-speler neemt een belangrijke plaats in zijn leven in. Zoals vriendin Ynske Tempelaar in haar brief omschreef: ,,Bas heeft een aantal grote liefdes in zijn leven: Dennis Bergkamp, Ajax en ik. Zo is één van zijn favoriete uitspraken: ‘Ik hou van Dennis en ook een beetje van jou’.”

Bergkamp voorziet de ingelijste foto van een persoonlijke boodschap. Bergkamp voorziet de ingelijste foto van een persoonlijke boodschap.

Sinds bij Bas begin dit jaar leukemie werd geconstateerd, staat zijn vriendin hem op alle mogelijke manieren bij. Zo wilde ze Bas via de ontmoeting met zijn idool Bergkamp een mooie ervaring bieden die hem laat zien dat het leven, ondanks alles, vol mooie momenten zit. Haar initiatief bleek dinsdagmiddag uiteindelijk meer dan gelukt. De ontmoeting met Bergkamp op sportcomplex de Toekomst leverde Bas een onvergetelijk ervaring op. Bovendien kreeg hij van Ajax een fraai ingelijste foto van Bergkamp cadeau. De persoonlijke boodschap die zijn held op de lijst schreef maakte het bezoek uiteindelijk helemaal compleet.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Volg Bas via zijn eigen website