Menu

Beste Ajacied,

Op www.ajax.nl wordt je de mogelijkheid geboden om een eigen emailadres met @ajaxamsterdam.nl achter je naam aan te maken. Vanaf 12 november komt deze gratis webmail-mogelijkheid binnen My Ajax te vervallen! Gebleken is dat heel veel leden de service nooit gebruiken of het te lastig vinden hun email via het internet te lezen. Daarom hebben we gezocht naar een mogelijkheid om je Ajax-email ook via je eigen mailprogramma binnen te halen.

Nu samen: Ajax email en een Planet Internet abonnement!

Wil je straks blijven genieten van je eigen @ajaxamsterdam.nl emailadres en een optimale beeldkwaliteit en van bijvoorbeeld de video-doelpunten op Ajax.nl? Dat kan, want naast alle Planet Internet faciliteiten behoud je met onderstaande aanbieding ook je eigen Ajax-adres: jouw eigen naam@ajaxamsterdam.nl. Dus bijvoorbeeld: wesley@ajaxamsterdam.nl

Je kunt je gratis Ajax-email dus behouden in combinatie met een internetabonnement van Planet Internet. Zodoende combineer je "My Ajax" met een kwalitatief internetabonnement. Hiermee kun je op Ajax.nl optimaal genieten van alle doelpunten, samenvattingen en de Grolsch News Flash van Ajax. Voor optimaal kijkplezier is hierbij een ADSL-verbinding de beste keuze.


Uit welke abonnementen kun je kiezen?

Planet Internet en Ajax bieden 2 opties aan:
1. Planet ADSL, met Ajax mailbox
2. Planet Dial-up, met Ajax mailbox


1. Planet ADSL, met Ajax mailbox

ADSL van Planet Internet is de ideale verbinding voor echte geluids- en beeldkwaliteit. Hiermee kun je alle schitterende Ajax-fragmenten iedere week weer bekijken op Ajax.nl.
Wat zijn de voordelen van ADSL van Planet Internet?
- Supersnelle internettoegang
- Geen telefoontikken
- Continu online
- Altijd telefonisch bereikbaar
- 4 mailboxen onder @planet.nl (15 MB opslagruimte per mailbox)
- 25 MB homepage
- uitgebreide veiligheid: gratis SpamFilter en de mogelijkheid tot E-mail Virus Scan en PC Firewall
- meest bekroonde provider van Nederland
- "connected by KPN", dus betrouwbaar

Naast deze voordelen van Planet ADSL, is het unieke van dit abonnement dat je ook je emailadres @ajaxamsterdam.nl behoudt. Met een mailboxgrootte van 15 MB.
En deze email kun je wereldwijd uitlezen en bewerken via Ajax.nl en Planet.nl. Zowel via het internet als je via je eigen mailprogramma.

Kortom: de beste provider en de beste voetbalclub bieden een ideale combinatie!

2. Planet Internet Inbel-abonnement, met Ajax mailbox

Wil je wel je @ajaxamsterdam mailbox behouden, maar (nog) geen ADSL? Kies dan voor één van de inbel-abonnementen van Planet Internet. De inbel-abonnementen van Planet Internet kennen de volgende voordelen:
- Afhankelijk van uw internetgebruik, heeft Planet Internet altijd een passend abonnement
- 4 mailboxen onder @planet.nl (15 MB opslagruimte per mailbox)
- 25 MB homepage
- uitgebreide veiligheid: gratis SpamFilter en de mogelijkheid tot E-mail Virus Scan en PC Firewall
- meest bekroonde provider van Nederland
Ook bij deze abonnementen behoud je jouw @ajaxamsterdam.nl e-mail adres en kun je wereldwijd deze e-mail uitlezen en bewerken via Ajax.nl en Planet.nl. Zowel via webmail als je eigen emailprogramma POP-3.

Nu: Twee weken exclusieve voorrang voor My Ajax leden.
Bestel nu een Planet Internet abonnement, en profiteer van een exclusief aanbod.

Als lid van My Ajax heb je voorrang op andere Ajax-supporters om je eigen @ajaxamsterdam.nl adres te behouden. Deze exclusieve voorrang geldt t/m 12 november aanstaande. Wacht dus niet te lang en bestel nu. En profiteer van de actuele ADSL aanbieding van Planet Internet, namelijk:Alle My Ajax leden maken exclusief kans op één van de 25 gesigneerde shirts van Rafael van der Vaart". Kies je bovendien voor ADSL dan ding je ook nog mee voor één van de tien Meet & Greets met Van der Vaart. De winnaars zullen rond de winterstop door de notaris worden getrokken.

Verder krijgt iedereen een GRATIS Ajax-muismat of Ajax-sjaal naar keuze.

Kortom: altijd exclusief voordeel bij het bestellen via Ajax. Dus twijfel niet, laat zien dat je een echte Ajax-fan bent en behoud je eigen @ajaxamsterdam.nl e-mail adres.


ADSL - aanvraag >>

Inbel-abonnement >>