Menu

Bestel Ajax Club Football voor PlayStation 2 en Xbox

De Codemasters Club Football reeks met zeventien club-varianten is dé droom van elke voetbalfan. Supporters kunnen het spel Ajax Club Football voor de PlayStation 2 en Xbox nu bestellen in de online Shop. Vanaf vrijdag 10 oktober is het spel ook te verkrijgen in de Ajax Fanshop in de Amsterdam ArenA. De reeks is het officiële voetbalspel van zeventien Europese topclubs.

Natuurlijk mag in deze reeks Ajax ook niet ontbreken. Ajax Club Football is de officiële game voor elke Ajax-supporter. Propvol unieke voetbaldetails en -aktie. In het spel speelt jouw Ajax in de tenues van het seizoen 2003-2004 in een gedigitaliseerde, driedimensionale versie van de Amsterdam ArenA.

In de Ajax Fanshop kunnen supporters het fantastische spel ook uitproberen. In de Shop zijn twee heuse PlayStation 2-spelcomputers geplaatst. Hierop kunnen bezoekers het spel uitproberen. De Ajax-spelers hebben in het spelershome ook de beschikking gekregen over twee PlayStation 2-spelcomputers. Ajax Club Football is daar al een heuse competitie.

Bestel nu Ajax Club Football!

Voor de PlayStation 2 >>

Voor de XBox >>