Menu
Bestel nu alvast het nieuwe uitshirt!

Bestel nu alvast het nieuwe uitshirt!

Tijdens de bekerfinale Feyenoord - Ajax op zondag 25 april zullen de spelers van Ajax voor het eerst in het nieuwe uittenue spelen. Je kunt het nieuwe uitshirt nu al bestellen!

Bestel nu als eerste het nieuwe uitshirt van Ajax. De verwachte verzenddatum is 23 april 2010. Als je het uitshirt via de voorinschrijving bestelt ontvang je gratis een unieke Ajax-postmanbag.

Naast het online bestellen kan je het nieuwe uitshirt van Ajax ook reserveren in de Official Ajax Fanshop, links naast de hoofdingang van de Amsterdam ArenA. Op die manier weet je zeker dat je tijdens de bekerfinale in het bezit ben van het nieuwe tenue. Je kan je shirt op 24 of 25 april komen ophalen, met of zonder bedrukking. Bovendien hoef je dan niet in de rij te staan.

Vanaf zaterdag 24 april is het shirt - als enige adres in Nederland - bij de Ajax Fanshop verkrijgbaar. Zaterdag 24 april is de fanshop geopend van 9.30 - 17.00 uur. Op de dag van de bekerfinale - zondag 25 april - is de fanshop geopend van 8.00 - 17.00 uur.

Let op: De spelersnummers zijn nog niet definitief en kunnen tot en met augustus nog veranderen. Houd hier rekening mee.

Schrijf je nu in!