Menu
Bewoners De Venser bij training Ajax

Bewoners De Venser bij training Ajax

Bewoners van woonzorgcentrum De Venser uit Amsterdam zuid-oost waren maandagochtend aandacht toeschouwer van het staartje van de training. De ouderen keken hun ogen uit, vooral naar Theo Janssen, Christian Eriksen en Siem de Jong die na de training nog even langer doorgingen.

Mevrouw Nahar is een van de bewoonster van De Venser en ondertussen al een soort bekende Nederlandse aan het worden. Zij was immers eens de hoofdpersoon in een aflevering van Man bijt hond. De Amsterdamse volgt al het voetbal en kent de Ajacieden dan ook allemaal bij naam. Favoriet is Vurnon Anita. ,,Als hij de bal heeft, dan gebeurt er wat", aldus de in Ajax-attributen gehulde bejaarde dame. Maar ook Dennis Bergkamp was bekend bij haar. ,,Mijnheer Bergkamp. Hoe gaat het met u?", vroeg de kwieke fan.

De drie Ajacieden die het van de veldspelers het langste volhielden, meldden zich na afloop bij de bewoners van De Venser en namen alle tijd om handtekeningen te zetten. De bewoners verlieten voldaan de Toekomst.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Vurnon Anita is de favoriete Ajacied van mevrouw Nahar. Vurnon Anita is de favoriete Ajacied van mevrouw Nahar.
Frank de Boer zet zijn krabbel op het shirt van 'oma Nel'. Frank de Boer zet zijn krabbel op het shirt van 'oma Nel'.
Mevrouw Nahar kent alle Ajacieden bij naam. Mevrouw Nahar kent alle Ajacieden bij naam.
Natuurlijk mocht een handtekening van De Boer niet ontbreken. Natuurlijk mocht een handtekening van De Boer niet ontbreken.