Menu

Bezoek van een PSV-fan

De training op zaterdagochtend voorafgaande aan het uitduel met AZ, stond in het teken van twee personen: Zlatan Ibrahimovic en Wesley Sneijder. Ibrahimovic is voorlopig geschorst en dus moest de technische staf van Ajax een alternatief bedenken voor het invullen van de spitspositie. Sneijder werd door bondscoach Advocaat opgeroepen voor de oefeninterland tegen Portugal.

Of Wesley Sneijder woensdag bij het Nederland Elftal speelminuten krijgt, is ook nog een vraagteken, maar de achttienjarige middenvelder werd gisteren wel voor het eerst in zijn leven opgeroepen voor het 'grote' Oranje. Afgaande op de hesjes vormt Sneijder morgen met Galasek, Pienaar en Litmanen het middenveld. Koeman zou daarnaast door de afwezigheid van Zlatan kunnen kiezen voor Van der Vaart als diepste spits. Daarbij kunnen Van der Meyde en Pienaar aan de zijkanten wat teruggetrokken spelen, zoals dat ook in Milaan het geval was.

Felicitaties voor dat goede optreden waren er een dag voor de competitiewedstrijd tegen AZ nog steeds. Willibrord Frequin kwam de Ajacieden na de training complimenteren met de goede prestaties in de Champions League. Sportief gaf hij te kennen, zelfs als echte PSV-fan, erg trots op de Ajacieden te zijn. Voor het bereiken van de kwartfinales kregen de spelers rode rozen van Frequin. Koeman wist er in ieder geval wel raad mee. ,,Daar kun je mee thuiskomen", grapte hij.