Menu
Bied mee op laatste Ajax-shirt Blind!

Bied mee op laatste Ajax-shirt Blind!

Dit is jouw kans om het unieke, laatste wedstrijdshirt van Daley Blind te bemachtigen. De Ajacied schonk het wedstrijdshirt dat hij droeg in de competitietopper tegen PSV op 24 augustus 2014, ter veiling aan de Ajax Foundation. Bied mee op dit fantastische en persoonlijk gesigneerde item en steun de Ajax Foundation!

Blind speelde afgelopen week tegen PSV zijn 143e en laatste wedstrijd in het Ajax-shirt. Kort na de competitiekraker droeg de ras-Ajacied zijn wedstrijdshirt over aan de Ajax Foundation. Blind heeft het unieke shirt voorzien van zijn handtekening én de datum waarop hij zijn laatste wedstrijd speelde. De opbrengst van het shirt komt geheel ten goede aan projecten van de Ajax Foundation. De veiling verloopt via veilingsite Ebay. Meebieden kan tot en met 9 september, 10:58 uur.

Bied mee op het laatste wedstrijdshirt van een échte Ajacied; Daley Blind droeg zijn laatste Ajax-shirt op 24 augustus in de thuiswedstrijd tegen PSV. Bied mee op het laatste wedstrijdshirt van een échte Ajacied; Daley Blind droeg zijn laatste Ajax-shirt op 24 augustus in de thuiswedstrijd tegen PSV.

Voordat hij op 7 december 2008 debuteerde in Ajax 1, doorliep Blind de jeugdopleiding van Ajax. De linksbenige international speelde tot nu toe 143 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax. Hij scoorde daarin drie keer. Blind werd met Ajax vier keer kampioen, in 2011, 2012, 2013 en 2014. In 2013 won hij tevens de Johan Cruijff Schaal.

Bied mee op dit unieke en gesigneerde Ajax-shirt en steun de Ajax Foundation!

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst, Gerard van Hees (onder)

Breng hier je bod uit op het laatste Ajax-shirt van Daley Blind

Daley Blind droeg het unieke veilingitem in zijn 143e officiële wedstrijd als Ajacied. Daley Blind droeg het unieke veilingitem in zijn 143e officiële wedstrijd als Ajacied.