Menu
Bied mee op mooie Ajax-items

Bied mee op mooie Ajax-items

Voor de campagne ‘als 1 team’ heeft momenteel een online veiling plaats met unieke Ajax-items. Zo kan je bieden op een vliegreis met het team naar Spanje om daar de wedstrijd Barcelona-Ajax in Camp Nou te bekijken. Maar ook op een plek op de fotoshoot met Ajax 1. Of zijn de gesigneerde keepershandschoenen van Jasper Cillessen misschien iets voor jou?

Ajax en Aegon zetten zich in om sporters met een handicap structureel te kunnen laten sporten. We staan als 1 team achter de sporters met een handicap. Hiermee vragen we aandacht voor de gehandicaptensport, en zamelen we geld in om meer gehandicapte sporters te laten voetballen bij voetbalverenigingen door het hele land.

Het doel van Ajax en Aegon is het aantal sporters met een handicap binnen het voetbal met vijf procent verhogen. Meer gehandicapte sporters op het voetbalveld; meer G-voetballers. Dat betekent een instroom van 150 tot 200 G-voetballers bij diverse amateurverenigingen in Nederland; zo’n tien tot vijftien teams. We zamelen geld in om die teams op te kunnen zetten. En daar kunnen we hulp bij gebruiken.

Je kan ook bieden op:
- Gesigneerde voetbalschoenen van Viktor Fischer
- Een Dug Out seat arrangement voor een Eredivisiewedstrijd
- VIP arrangement Ajax-Barcelona
- Door de Ajax selectie gesigneerd uitshirt
- Door Edwin van der Sar gesigneerd thuisshirt
- Meet & Greet met de hele Ajax-selectieFoto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Bied mee op de items


Hier kan je ook kijken naar de kavels die worden geveild. Tot 27 september worden de kavels geveild.

Bied mee op de handschoenen van Jasper Cillessen. Bied mee op de handschoenen van Jasper Cillessen.
Bied mee op de voetbalschoenen van Viktor Fischer. Bied mee op de voetbalschoenen van Viktor Fischer.
Of is een Dug Out seat arrangement voor een Eredivisiewedstrijd meer jouw ding? Of is een Dug Out seat arrangement voor een Eredivisiewedstrijd meer jouw ding?