Menu
Bijrol Fischer bij verliezend Denemarken

Bijrol Fischer bij verliezend Denemarken

Viktor Fischer speelde een bijrol in Denemarken onder 21 tijdens het EK-duel met Duitsland. Zeventien minuten voor tijd kwam hij binnen de lijnen. Denemarken keek toen al tegen een 3-0-achterstand aan.

In Praag kwam Denemarken, dat de eerste wedstrijd had gewonnen van gastland Tsjechië, na ruim een half uur op een 1-0-achterstand door een goal van Kevin Volland. Snel na rust was het dezelfde speler die Denemarken verder in de problemen bracht, 2-0. Toen Mathias Ginter in de 53e minuut de 3-0 aantekende, was de wedstrijd gespeeld. Duitsland had het eerste duel met 1-1 gelijkgespeeld tegen Servië, dat zaterdagavond met 4-0 verloor van Tsjechië.

Duitsland leidt met 4 punten uit twee wedstrijden, gevolgd door Tsjechië en Denemarken die beide 3 punten hebben. Fischer en zijn ploeggenoten spelen dinsdagavond de laatste poulewedstrijd tegen hekkensluiter in de poule Servië.


Thulani Serero maakte geen deel uit van de selectie van Zuid-Afrika dat eenvoudig met 3-0 won van Mauritius. Over twee weken volgt de tweede wedstrijd tegen de 'Eilanders'.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst