Menu
Bijzondere lunch met Ajax-selectie

Bijzondere lunch met Ajax-selectie

Een select gezelschap van dertig mensen viel vrijdagmiddag met de neus in de boter. Zij mochten lunchen en bijpraten met de Ajax-selectie. De meet & greet was georganiseerd door Aegon, dat zijn laatste sponsoractiviteit als hoofdsponsor van Ajax volbracht.

Opgewonden stemmen en verhitte gezichten rond lunchtijd in de kantine van de Toekomst. Dertig mensen, waarvan veel kinderen, waren in de gelukkige omstandigheid om te mogen lunchen met de selectie van Ajax. Onder de genodigden waren de deelnemers aan de gezamenlijke gehandicaptensport –campagne van Aegon, het Fonds Gehandicaptensport en Ajax. Ook prijswinnaars en mensen die via een veilig op de lunch hadden geboden waren te gast.

Met een uitgebreid fotomoment en een openingswoordje van Frank de Boer werd de lunch geopend. Even later was er gelegenheid om vragen te stellen. Daar maakten de genodigden gretig gebruik van. Vooral Jasper Cillessen, Lasse Schöne en Davy Klaassen werd het hemd van het lijf gevraagd.

Daphne Koster en Lasse Schöne zijn ambassadeurs van 'Als 1 team'. Daphne Koster en Lasse Schöne zijn ambassadeurs van 'Als 1 team'.

Zo moest Schöne antwoorden hoeveel vrije trappen hij al heeft gemaakt, werd Klaassen gevraagd wat hij nog kan verbeteren en kreeg Cillessen de vraag of hij nog bijzondere broers of zussen heeft. De doelman van Ajax kreeg de lachers op zijn hand met zijn gevatte antwoord. ,,Ik heb één broer en die is vooral… bijzonder irritant”, grapte Cillessen.

Judith Tilllemans, sponsormanager van Aegon, keek voldaan terug. ,,Dit is super leuk. Het is nogal wat om te mogen lunchen met de selectie van Ajax. Het is mooi om te zien dat de spelers heel open zijn, ondanks dat ze gisteravond met 4-0 hebben verloren. Dit was de allerlaatste sponsoractiviteit van Aegon. Helaas komt ons sponsorship hiermee ten einde.''

Tekst: Ajax.nl/Gerben Oostdam
Foto's: Ajax/Aegon Ben Verbeek

Lunchen met Jairo Riedewald. Lunchen met Jairo Riedewald.
Jasper Cillessen op de foto met twee grote fans. Jasper Cillessen op de foto met twee grote fans.
Frank de Boer ging met veel fans op de foto. Frank de Boer ging met veel fans op de foto.