Menu

Blij met de trainer en het team

Angelos Charisteas trainde vandaag samen met Wesley Sneijder apart van de groep. De Griek heeft een lichte kwestsuur aan de wedstrijden tegen FC Utrecht overgehouden. ,,Maar morgen ben ik gewoon weer bij de groep, dus het is niks ernstig", vertelt de spits die tegen FC Utrecht een goede eerste indruk achterliet.

Ook trainer Koeman was tevreden over het eerste optreden van Angelos Charisteas. Zelf is hij kritischer over zijn officiële debuut. ,,Het was leuk dat de trainer me een compliment gaf. Daar ben ik blij mee, maar ik had nog een paar mogelijkheden in die wedstrijd, waar ik beter mee om had moeten gaan. Ik vond wel dat we als team goed speelden. Vooral de tweede helft begon het lekker te lopen en daar ben ik tevreden over. Zeker als je bedenkt, dat Ajax daar zo lange tijd niet had gewonnen”, kijkt Charisteas terug.

In de drieëneenhalve wedstrijd die hij tot nu toe speelde, scoorde de 1.91 meter lange spits twee keer. Een gemiddelde waar menig Ajax-debutant jaloers op zou zijn. ,,Ja, dat is een aardig gemiddelde, maar het waren ook oefenwedstrijden. Gelukkig begin ik steeds meer gewend te raken aan mijn medespelers. Dat is in het begin voor een nieuwkomer erg belangrijk. Ook mijn privé-leven hoop ik binnenkort weer op orde te hebben. Ik ben druk bezig met het zoeken naar een huis in Amsterdam. Momenteel verblijf ik nog in een hotel, maar ik wil graag weer met mijn verloofde samen kunnen wonen”, laat 'Harry' weten.