Menu
Blijf fit en ontwikkel jouw skills via #AjaxHomies

Blijf fit en ontwikkel jouw skills via #AjaxHomies

Het zijn momenteel moeilijke tijden. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn vrijwel alle Nederlanders verplicht om thuis te blijven. Die isolatie is lastig als je fit wenst te blijven en jouw voetbalskills wil ontwikkelen. Daarom bieden wij vanaf nu een mooie oplossing: #AjaxHomies.

#AjaxHomies is een Initiatief van Ajax in samenspraak met de gemeente Amsterdam. Doel is om kinderen binnen te houden en ze tegelijkertijd in beweging te krijgen. Dat doen we graag op onze manier, via de Ajax-filosofie. Door middel van voetbaloefeningen willen we kinderen in beweging krijgen en beter maken in het spelletje. Talentontwikkeling, zoals dat bij Ajax past.

Leren van jouw idolen!
De oefeningen verschijnen in totaal 3 keer per week op de officiële Ajaxsocial media-accounts. Het mooie is dat je van jouw eigen idolen kunt leren. Jeugdteams, maar ook spelers van Ajax 1, Jong Ajax en de Ajax Vrouwen gaan de oefeningen voordoen en in jullie huiskamers brengen.

Je kunt meedoen door de oefeningen na te doen en te delen onder de hashtag #AjaxHomies. En wie weet vinden jullie jezelf straks terug op de officiële Ajax-accounts.

De oefeningen zijn verdeeld in 6 thema’s:

-        Hooghouden

-        Snel voetenwerk

-        Balaanname

-        Keepers

-        Passing

-        Performance.

Tekst en beeld: Ajax.nl