Menu
Blik gericht op Klassieker

Blik gericht op Klassieker

De Ajacieden werkten donderdagmorgen een anderhalfuur durende oefensessie af naast de Amsterdam ArenA. De blik is gericht op zondag, de dag waarop Feyenoord moet worden verslagen.

Edgar Davids trakteerde zijn medespelers, trainers en de talrijke toeschouwers op fraaie dribbels en mooie acties. De Ajacied begint zijn draai te vinden in de middenlinie. Edgar Davids trakteerde zijn medespelers, trainers en de talrijke toeschouwers op fraaie dribbels en mooie acties. De Ajacied begint zijn draai te vinden in de middenlinie.
Dennis Gentenaar en Maarten Stekelenburg zoeken de doelmond op. Keeperstrainer Fred Grim heeft zijn keepers voldoende 'opgewarmd' voor de grote partij. Dennis Gentenaar en Maarten Stekelenburg zoeken de doelmond op. Keeperstrainer Fred Grim heeft zijn keepers voldoende 'opgewarmd' voor de grote partij.
Edgar Manucharyan zet Wesley Sneijder - letterlijk - de voet dwars. Jaap Stam geeft de Armeen rugdekking. Edgar Manucharyan zet Wesley Sneijder - letterlijk - de voet dwars. Jaap Stam geeft de Armeen rugdekking.
Mitchell Donald snelt met grote passen voorbij Urby Emanuelson tijdens de partijvorm. Mitchell Donald snelt met grote passen voorbij Urby Emanuelson tijdens de partijvorm.
Maarten Stekelenburg dirigeert zijn medespelers naar hun juiste plek. Een goede organisatie van achteruit is altijd van belang. Maarten Stekelenburg dirigeert zijn medespelers naar hun juiste plek. Een goede organisatie van achteruit is altijd van belang.
Voordat de training wordt besloten met de uitloopoefeningen van trainer Laurens Ebben, lessen de Ajacieden hun dorst met sportdrank of water. Voordat de training wordt besloten met de uitloopoefeningen van trainer Laurens Ebben, lessen de Ajacieden hun dorst met sportdrank of water.
Mitchell Donald en George Ogararu trekken een kort sprintje. Ebbens onderwierp de Amsterdammers aan explosieve uitloopoefeningen. Mitchell Donald en George Ogararu trekken een kort sprintje. Ebbens onderwierp de Amsterdammers aan explosieve uitloopoefeningen.
Na de training worden alle materialen weer netjes op hun plaats teruggezet. De Ajacieden bundelen hun krachten bij het verslepen van een doel. Na de training worden alle materialen weer netjes op hun plaats teruggezet. De Ajacieden bundelen hun krachten bij het verslepen van een doel.