Menu
Blik op Laurent Delorge

Blik op Laurent Delorge

Laurent Delorge is sinds kort weer te bewonderen op het trainingsveld van Ajax 1. De Belg liet tijdens de dinsdagmiddagtraining zien dat het steeds beter met hem gaat.

Laurent Delorge kampte wekenlang met een achillespeesblessure. Nu is hij weer op de weg terug.
De Belgische middenvelder schuwde dinsdagmiddag de duels niet. Hier tikt hij de bal weg voor de voeten van Albert Luque. De Belgische middenvelder schuwde dinsdagmiddag de duels niet. Hier tikt hij de bal weg voor de voeten van Albert Luque.
Delorge houdt Jan Vertonghen van zich af tijdens een partijtje.
Hoofdtrainer Adrie Koster kan binnenkort weer beschikken over zijn Belgische middenvelder. Hoofdtrainer Adrie Koster kan binnenkort weer beschikken over zijn Belgische middenvelder.
Luisterend naar de opdrachten van Koster. Delorge speelde zijn laatste competitiewedstrijd in oktober tegen Sparta Rotterdam (2-2). Dat was het laatste duel waar Henk ten Cate als hoofdtrainer op de bank zat. Luisterend naar de opdrachten van Koster. Delorge speelde zijn laatste competitiewedstrijd in oktober tegen Sparta Rotterdam (2-2). Dat was het laatste duel waar Henk ten Cate als hoofdtrainer op de bank zat.
Edgar Davids en Laurent Delorge kwamen elkaar meerdere keren tegen dinsdagmiddag. Edgar Davids en Laurent Delorge kwamen elkaar meerdere keren tegen dinsdagmiddag.
Laurent Delorge met de bal aan zijn voet: zo zien we hem het liefst. Laurent Delorge met de bal aan zijn voet: zo zien we hem het liefst.