Menu
Blind borduurt tegen Vitesse voort

Blind borduurt tegen Vitesse voort

Hoewel Ajax van de tweede plaats is verzekerd, heeft trainer Danny Blind geen aparte dingen in petto voor de uitwedstrijd tegen Vitesse, zondagmiddag om 14.30 uur. ,,We borduren in grote lijn voort op datgene waarmee we bezig zijn", aldus de trainer aan het begin van de vrijdagmiddag.

Toch is de kans aanwezig dat hij een andere spelverdeler moet aanwijzen. Wesley Sneijder haakte 's ochtends namelijk geblesseerd af. ,,Hij heeft een gekneusd middenvoetsbeentje en de kans dat hij niet speelt is groter dan de kans dat hij wel speelt", aldus Blind. ,,Als hij niet speelt, weet ik wel hoe ik dat ga oplossen maar dat ga ik hier niet vertellen."

Want hoewel er niets meer op spel staat, wil de trainer geen details kwijt en gaat hij er zeker niet met de pet naar gooien. ,,Deze laatste twee wedstrijden gaan we gewoon door op de weg die we zijn ingeslagen. Ik ga ook geen aparte dingen proberen. Normaal is het prettig als een wedstrijd ergens om gaat maar nu is het wel fijn dat we de voorronde hebben gehaald. Al is die tweede plaats nooit reden voor een feestje. Want je hebt nog helemaal niets. Stel je voor dat je die voorronde verliest. Dan heb je niets."