Menu
Blind eerder terug bij Ajax

Blind eerder terug bij Ajax

Daley Blind heeft zich vrijdag voor het eerst weer bij Ajax gemeld. De 24-jarige middenvelder kwam op eigen initiatief naar sportcomplex de Toekomst. Blind hoeft zich, net als de andere WK-gangers Jasper Cillessen en Joël Veltman, officieel pas aanstaande maandag weer te melden.

Blind werkte vrijdagochtend een eigen programma op het trainingsveld af. Na alle gelukwensen vanwege zijn succesvolle WK-optredens wenste hij trainer Frank de Boer en de spelers succes voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PEC Zwolle.

Het seizoen 2014-2015 begint voor Blind officieel aanstaande maandag. Die dag melden Jasper Cillessen en Joël Veltman zich ook weer in Amsterdam. De eerste werkdag in het seizoen zal in het teken staan van verschillende testen. Later in de week zullen ze op het trainingsveld bij de spelersgroep aansluiten.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Dennis Bergkamp (uitblinker op het WK '98) heette Blind weer van harte welkom bij Ajax. Dennis Bergkamp (uitblinker op het WK '98) heette Blind weer van harte welkom bij Ajax.
Frank de Boer was blij om Blind weer te zien. Frank de Boer was blij om Blind weer te zien.
De selectie bereidde zich voor op de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. De selectie bereidde zich voor op de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal.
Frank de Boer werkte tussendoor zelf ook nog even aan zijn conditie. Frank de Boer werkte tussendoor zelf ook nog even aan zijn conditie.
Anwar El Ghazi zit bij de wedstrijdselectie voor het duel om de Cruijff Schaal. Anwar El Ghazi zit bij de wedstrijdselectie voor het duel om de Cruijff Schaal.
Niklas Moisander zet de achtervolging in op Riechedly Bazoer. Niklas Moisander zet de achtervolging in op Riechedly Bazoer.
Voor Ricardo van Rhijn (hamstring) komt het duel met PEC Zwolle nog te vroeg. Voor Ricardo van Rhijn (hamstring) komt het duel met PEC Zwolle nog te vroeg.
Blind trainde deels onder leiding van fysiotherapeut Pim van Dord. Blind trainde deels onder leiding van fysiotherapeut Pim van Dord.