Menu
Blind en Sarpong in actie bij Oranje-teams

Blind en Sarpong in actie bij Oranje-teams

Jeffrey Sarpong heeft met Jong Oranje het duel tegen de Verenigde Arabische Emiraten gewonnen. Was de Ajax-middenvelder op een vriendschappelijk toernooi aan de slag, zijn ploegmakker Daley Bind probeert voor Oranje onder 19 een EK-ticket te verdienen. Oranje kwam niet verder dan 1-1.

Voor het Nederlands team onder de 19 jaar van Daley Blind was het 1-1-gelijkspel de tweede in een reeks. Ook het openingsduel was in een gelijkspel geëindigd. Dat betekent dat dinsdag van Rusland moet worden gewonnen om zich nog te kunnen plaatsen voor het EK. In de twaalfde minuut scoorde Vejinovic de openingstreffer. In de tweede helft werd het vanuit 'het niets' gelijk. Oranje slaagde er niet in de score om te buigen.

Het Nederlands beloftenteam heeft de tweede wedstrijd op het toernooi in Toulon met 1-0 gewonnen. Jeffrey Sarpong speelde de hele wedstrijd. Ricky van Wolfswinkel scoorde de enige goal in de 36ste minuut. Zondag speelt het Beloftenelftal het afsluitende pouleduel. Om 19.00 uur is het nog puntloze Egypte de tegenstander.