Menu
Blind: 'Het is absoluut geen gelopen koers'

Blind: 'Het is absoluut geen gelopen koers'

De training van Ajax na de met 3-0 gewonnen play-offduel tegen Feyenoord was ontspannen. Niet gek natuurlijk met zo'n uitslag in de achterzak. Maar tijdens het gebruikelijke perspraatje van Danny Blind met de media waarschuwde de trainer voor vroegtijdige conclusies.

,,Natuurlijk is de 3-0 overwinning een goede uitgangspositie", vond Danny Blind zelf ook. ,,Maar het is absoluut geen gelopen koers. Het is een gegeven, maar het zegt nog niets en we hebben nog niets."

De trainer is niet van plan al op een roze wolk te gaan zitten en houdt zijn spelers scherp. ,,We moeten waken voor een vroege tegengoal en zelf blijven voetballen. Feyenoord zal opportunistisch gaan spelen en daarin moeten wij niet meegaan. Ik denk wel dat ze Bahia en Castelen gaan missen zondag. Die spelers zijn vaste waarden en daarbij vond ik Castelen donderdag hun gevaarlijkste aanvaller."

Blind gaf aan dat hij niet verwacht dat hij spelers terugkrijgt van blessures. Hij gaat er vanuit dat hij net als in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord Sneijder, Grygera en Trabelsi niet kan opstellen. Ook Steven Pienaar ontbreekt. De Zuid-Afrikaan kreeg vier wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk.