Menu
Blind tekent contract

Blind tekent contract

Ajax en Daley Blind werden het eind 2008 al eens over een nieuw, verlengd contract. Maandag werd de verbintenis, die loopt tot en met 30 juni 2013, voorzien van de handtekeningen. ,,Ik ben ontzettend blij met dit contract’’, vertelt de 18-jarige Ajacied.

Daley Blind tekende maandag een vernieuwd contract dat hem tot en met 30 juni 2013 aan Ajax bindt. Daley Blind tekende maandag een vernieuwd contract dat hem tot en met 30 juni 2013 aan Ajax bindt.

Daley heeft net de gelukswensen van vader Danny, moeder Yvonne en zaakwaarnemer Rob Jansen ontvangen, als een mooie fles champagne wordt ontkurkt. Ook Ajax’ algemeen directeur Rik van den Boog, financieel directeur Jeroen Slop en commercieel directeur Henri van der Aat schudden de ‘kleine’ Blind de hand en heffen - onder het uitbrengen van gelukswensen - een rank champagneglas. Een week voor zijn negentiende verjaardag houdt Daley Blind het zelf bij een half slokje champagne. De Ajacied is vanavond nog aan het werk te zien op de Toekomst in de topper in de Beloftencompetitie tussen Jong Ajax en Jong FC Twente.
,,Ik hoop de komende jaren zoveel mogelijk speelminuten te maken en uit te groeien tot een basisklant’’, geeft Blind zijn ambities prijs voor de komende voetbaltijden. ,,Hoe ik dat ga doen? Gewoon door te spelen zoals ik altijd doe.’’
Blind tekende maandag feitelijk zijn tweede contract in de Amsterdam ArenA. Eind maart 2007 werd de toenmalige B-junior tot 1 juli 2010 vastgelegd. Dik anderhalf jaar na de ondertekening van zijn eerste contract, debuteerde Blind in Ajax 1. In december 2008 maakte Blind in de uitwedstrijd tegen FC Volendam voor het eerst zijn opwachting in de ploeg van trainer Marco van Basten. In de afgelopen maanden kampte de Diemenaar nog met een lieskwetsuur. De blessure is inmiddels genezen. Daley Blind maakte in 1998 zijn entree in de jeugdopleiding van Ajax.
Kijk ook op Ajax TV naar het interview met Daley Blind.
Ga nu alvast naar de website van Ajax TV >>