Menu
Blind vertrouwen wordt beloond

Blind vertrouwen wordt beloond

In overeenstemming met de Supportersvereniging Ajax (SVA) en de AFCA supportersclub is het dit seizoen mogelijk gemaakt om met een hoge korting naar de UEFA Champions League-wedstrijden van Ajax te gaan. Nog voordat er op 25 augustus wordt geloot, kunnen SCC en SVA-leden en overige CC-houders al een passe-partout kopen. Met deze unieke actie krijg je een extra hoge korting op je passe-partout als beloning voor het vertrouwen en de support.

Deze 'blinde' verkoop start zaterdag 13 augustus voor seizoenkaarthouders (eigen plek) en SVA-leden (overige plekken). Vanaf 18 augustus kunnen vervolgens ook clubkaarthouders gebruik maken van een actiekorting op de overige plekken.

Twee dagen voor de loting zal er geen kaartverkoop zijn in verband met het aanpassen van het systeem. Seizoenkaarthouders zullen na de loting nog een week de tijd krijgen om hun eigen plek te kopen met de reguliere korting. Ook SVA-leden kunnen dan kopen op de overige plekken als deze niet zijn uitverkocht. Daarna zal er gestart worden met de vrije verkoop en zullen bij een toploting de prijzen aangepast worden.

Kijk voor meer informatie over het bemachtigen van je passe-partout in onderstaand kaartverkoopschema.

Kaartverkoopschema verkoop kaarten UEFA Champions League