Menu
BN'ers dragen clubliefde uit

BN'ers dragen clubliefde uit

Ter promotie van de verkoop van de seizoenkaarten voor dit seizoen hebben een aantal bekende Nederlanders meegeholpen. Victor Reinier, bekend van Baantjer en Flikken Maastricht, is al vele jaren seizoenkaarthouder bij Ajax en was meteen bereid om mee te werken met de fotoshoot voor de campagne. Ook Karin Bloemen, Robert ten Brink en Jack Spijkerman werden gefotografeerd voor de campagne.

Het 'All you need is.... Ajax!' van Robert ten Brink (56) zal veel fans goed in de oren klinken. Met een knipoog naar zijn eigen tv-programma geeft hij met deze campagnetekst goed weer wat hij voor de club Ajax voelt. Al sinds 1965 is Ten Brink Ajax-fan en als bekende Nederlander draagt hij dat graag uit.

Een aantal jaar geleden vertelde hij op de website van Ajax hoe zijn liefde voor de club is ontstaan. ,,Wij woonden vroeger vlakbij het Olympisch Stadion. Mijn vader kreeg wel eens kaarten via zijn werk, of we kochten kaartjes voor staanplaatsen. Ajax speelde zijn grote wedstrijden altijd in het Olympisch Stadion, en daar ging ik vaak heen. Over de Meer kan ik je niets vertellen. Ik herinner me nog die lange rijen mannen, die zwijgende drommen, op weg naar het stadion. Toen liep nog iedereen naar het voetbal. Nu gaan er ook veel meer vrouwen naar voetbalwedstrijden, toen nog vrijwel uitsluitend mannen. Met zo’n stomp sigaar, een hoed en een lange jas. Er hing nog echt een jaren ’50 sfeer. Ik heb de opkomst van het grote Ajax meegemaakt. Het was de tijd van Cruijff en al die legendarische spelers. Je hele bestaan was toen doordrongen van Ajax en in die tijd leek het wel een beetje op Beatlemania. Dat voel ik waarschijnlijk ook zo omdat het bij mijn jeugd hoorde. (..) Ook nu nog jaren later is het bezoeken van een thuiswedstrijd van Ajax een fantastische invulling van de zondag."

Wil jij net als Jack Spijkerman, Victor Reinier, Karin Bloemen en Robert ten Brink iedere thuiswedstrijd bij Ajax op de tribune zitten? Bestel dan nu je seizoenkaart via onderstaande link.

Informatie Ajax Seizoenkaarten en ClubCards

Jack Spijkerman gaat op de foto voor de SCC-campagne van Ajax. Jack Spijkerman gaat op de foto voor de SCC-campagne van Ajax.