Menu

Bob heeft de primeur

Bob had pas geleden de primeur. De zevenjarige Ajax-fan mocht het eerste Ajax Kids Club interview afnemen. Dat deed hij met niemand minder dan Nikos Machlas.

Bob had prima geslapen een nacht voor de grote dag. Toen hij op vrijdag het trainingsveld van Ajax bezocht, verwelkomden alle trainers hem met een welgemeend ' hallo Bob'. Hij wist niet wat hem overkwam.

Na de training moest hij nog een tijdje wachten voordat hij zijn interview mocht doen. Maar daar kwam Nikos. ' He, big boy', riep de Griek enthousiast toen hij de kleine Bob zag.

Twintig vragen had Bob, die net kan lezen. Nikos weet hoe moeilijk het lezen in het Nederlands is, want zelf leert hij het ook nog. Maar ook met Nikos ging het heel goed en hij kon ook veel vragen in het Nederlands beantwoorden.

Dat Nikos spaghetti het lekkerste eten vindt, was een schot in de roos. Dat lust Bob namelijk ook heel graag. Ook wilde Bob nog weten of Nikos een mop kende. ' Een hele boel', lachte Nikos. 'De beste mop is Machlas'.

Het hele interview is te lezen in het eerste blad van de Ajax Kids Club. Dat is eind maart bij alle leden van de Kids Club in de bus gevallen.

Lid worden van de Ajax Kids Club? Ga dan snel naar de pagina van de Ajax Kids Club