Menu

''Bobby, Kanjer, Bedankt voor alles!''

Reacties van supporters Amsterdam, zondag 7 mei 2000.

We vroegen jullie vorige week via de website een laatste vraag aan Bobbie Haarms te sturen of een berichtje te verzenden. Dat hebben wij (en Bob) geweten. Honderden inzendingen kregen we binnen. Alle vragen en bedankjes zijn aan Bob overhandigd en hij zal straks alle tijd hebben ze te lezen.

Wij geven hieronder een kleine bloemlezing van de berichten die recht uit het hart zijn geschreven.

Hoi Mijnheer Haarms, ja zeg dat wel mijnheer. Een grote mijnheer, zegt men bij ons in Belgie en dat bent U. Een echte Ajaxied in hart en nieren. En uw verdienste voor Ajax is hartstikke groot. Moge wij U nog vele jaren toewensen bij ons Aller Ajax.

Bedankt, kanjers uit beukenhout gesneden, die maakt men niet meer. Heer van de Meer, het ga je goed. Tot kijk in de Arena.

Van een Ajaxfan uit Antwerpen.

Bobby, Ik ben van de generatie die alle grote successen in de jaren zeventig ook heb meegemaakt en ik heb een seizoenkaart gehad van 1967 tot en met 1978 en nu ga ik alleen nog naar de belangrijke wedstrijden toe, (onder andere ben ik in Wenen en Rome geweest).

Ik ben ook regelmatig in jouw bijzonder gezellige cafe bij het bij het Rembrandtplein geweest en ik heb ook je boek.

Je merkt het al, ik ben een Ajacied in hart en nieren en een groot bewonderaar van jou en vond het ook daarom vreselijk dat je een tijd weg was bij mijn cluppie. Bob, ik wens jou werkelijk het allerbeste toe in de toekomst en uiteraard ook gezondheid, (ook voor je gezin), en ik dank je voor je tomeloze inzet waardoor mijn cluppie, mede door jouw geweldige begeleiding altijd aan de top stond. Het zal niet makkelijk wezen een opvolger zoals jou te vinden.

Het ga je goed, Kanjer.

Ron van der Velde (Zaandam)

Beste multi-vitamine,

Blijf! Plz! Waarom gaat u weg?

Soebhaash Dihal (Den Haag)

Bob,

We zullen je missen. Je bent in weze, naast Sjaak Swart of course, de echte mr. Ajax.

Is er geen mogelijkheid om een kleinere functie binnen Ajax in te vullen? Want we mogen - en willen jou niet kwijt!!!

Sean Engeln (Amsterdam)

Geachte mijnheer Haarms,

Hartelijk dank voor al uw tomeloze inzet en betrokkenheid bij de club. U kunt zich scharen onder de grote groep Ajax-iconen die bij hebben gedragen aan het welzijn van de club, moge het u het allerbest vergaan in de komende jaren.

Met hartelijke groeten,

Matthijs Elzinga (Amsterdam)

Beste mijnheer Haarms,

Bedankt voor al die mooie jaren bij Ajax Bedankt voor alle tranen van vreugde en verdriet Bedankt voor het altijd op tijd klaar stomen van de spits, middenvelder of verdediger,

Beste Bobby,

Bedankt voor alles

Tobias Kooij (Amsterdam)