Menu
Boekenprijsvraag

Boekenprijsvraag

Er is weer een leuk nieuw voetbalboek uit! Houd jij van lezen en wil je kans maken op het nieuwste boek Blessuretijd van schrijver Gerard van Gemert? Beantwoord dan snel de prijsvraag!

Prijsvraag!

Houd je van lezen en wil je kans maken op het nieuwste boek Blessuretijd van schrijver Gerard van Gemert? Beantwoord dan snel de prijsvraag!

De vraag is:
Wat is de minimale lengte van een voetbalveld?

Stuur je antwoord voor 1 december op naar kidsclub@ajax.nl ovv Prijsvraag Blessuretijd. Vermeld in de mail je naam, postcode, adres en lidnummer.

Onder een van de inzenders verloten wij ook de hele serie van Voetbalgoden: Gevecht om de Cup, Gevaarlijk Spel, Schijnbeweging, Blessuretijd.

<p>


Vlak bij het veldje waar Stijn en Storm altijd voetballen, staat een onbewoonde villa. Er schijnen mysterieuze dingen te gebeuren. Stijn laat zich door Storm overhalen om er een kijkje te nemen. Ze vinden aanwijzingen van lang geleden, maar dat is niet het enige wat ze ontdekken. Als Storm zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen en op nader onderzoek wil uitgaan, laat Stijn zijn vriend niet in de steek. Dat is het begin van een spannend avontuur. Stukje bij beetje ontrafelen ze het mysterie dat om de lege villa hangt, wat niet zonder gevaar is. En ondertussen voetballen ze vurig verder, zowel tijdens het schoolvoetbaltoernooi als tijdens de kwalificatie-wedstrijd voor het wereldkampioenschap voetbal.