Menu
Boerrigter en Enoh trainen met de groep

Boerrigter en Enoh trainen met de groep

De basisspelers uit de wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade trainden maandag in het krachthonk van sportcomplex de Toekomst. De reservespelers werkten met Jong Ajax een lange training af. Gery Vink schotelde de groep een gevarieerde oefensessie voor.

Van een klein afstandje bekeek Frank de Boer de training. De hoofdcoach zag onder meer Derk Boerrigter meespelen in de partijvormen. De buitenspeler, die al enkele maanden kampt met een rugblessure, trainde voor het eerst met de groep. Ook Eyong Enoh was weer te bewonderen tussen zijn collega-Ajacieden. De Kameroener is herstellende van een hamstringblessure. Beide spelers trainden een groot gedeelte met de groep en een gedeelte apart met fysiotherapeut Pim van Dord.

Ook dinsdag zal niet de volledige selectie aan het werk te zien zijn. Sommige Ajacieden genieten dinsdag van een vrije dag, andere Ajacieden spelen dezelfde avond mee met Jong Ajax tegen Jong FC Groningen. De open training van Ajax 1 is daarom verplaatst van dinsdag naar komende donderdag. Vanaf 10:30 uur zijn de Ajacieden aan het werk te zien op de Toekomst.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Alle blikken zijn gericht op Ismaïl Aissati. Alle blikken zijn gericht op Ismaïl Aissati.
Thulani Serero verstuurt een passje. Thulani Serero verstuurt een passje.
Assistent-trainer John Bosman aanschouwt het spel van een afstand. Assistent-trainer John Bosman aanschouwt het spel van een afstand.
Veel velden van de Toekomst bleven ongebruikt op maandagochtend. Veel velden van de Toekomst bleven ongebruikt op maandagochtend.