Menu
Boerrigter en Janssen trainen met groep

Boerrigter en Janssen trainen met groep

Uitgerust en wel stond de Ajax-selectie donderdag op het trainingsveld op sportcomplex de Toekomst. Het elftal van Frank de Boer kreeg na twee vrije dagen weer een pittige training voorgeschoteld.

De Ajacieden trainden donderdag onder meer op aanname, doorpassen en kaatsbewegingen. Alle elementen kwamen later aan bod in een partijvorm.

Derk Boerrigter, die herstellende is van een rugblessure, trainde met de groep mee. Sinds de wedstrijd tegen NAC, waarin hij weer mocht proberen te spelen en in de 84e minuut scoorde, kwam hij door de aanhoudende pijn in zijn rug, echter niet meer in actie. Frank de Boer gaf eerder aan goede hoop te hebben dat Boerrigter het laatste competitieduel met ADO Den Haag weer in de selectie opgenomen zou kunnen worden.

Theo Janssen was ook weer op het trainingsveld te bekennen. De Ajacied meldde zich zaterdag ziek en kwam niet in actie tegen RKC Waalwijk (0-1) een dag later. Ook Janssen trainde met de groep mee, maar liet de grote partijvorm, evenals Boerrigter, aan zich voorbij gaan.

Het elftal van Frank de Boer traint in aanloop naar de laatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar 2011. Zondag neemt Ajax het in eigen huis op tegen ADO Den Haag. Het duel begint om 12:30 uur.

Voor Ajax - ADO Den Haag zijn nog kaarten verkrijgbaar. Kom ook en juich Ajax naar de overwinning!

Tekst en foto's: Ajax.nl

Kaartverkoop Ajax - ADO Den Haag

Ismaïl Aissati controleert de bal. Ismaïl Aissati controleert de bal.
Jan Vertonghen geeft instructies aan zijn teamgenoten. Jan Vertonghen geeft instructies aan zijn teamgenoten.
Derk Boerrigter en Theo Janssen verlaten het trainingsveld voortijdig. Derk Boerrigter en Theo Janssen verlaten het trainingsveld voortijdig.