Menu
Boilesen sluit weer bij groep aan

Boilesen sluit weer bij groep aan

Woensdagmiddag keerde de Ajax-selectie vanuit Barcelona terug in de Amsterdam ArenA. In de vertrouwde stadionomgeving voltooiden de Ajacieden hun uitlooptraining. Nicolai Boilesen sloot weer aan bij zijn ploeggenoten. De Deen miste de Champions League-trip vanwege een hersenschudding.

De linksback trainde volledig, op het oog zonder belemmeringen, mee op het vrijgemaakte halve veld van de ArenA. De lampen die de grasmat moeten voorzien van noodzakelijk groeilicht waren deels van het speelveld verwijderd. De Ajacieden die dinsdag meespeelden (inclusief invallers) in Camp Nou werkten ruim een half uur verschillende loop- en baloefeningen af. Na een dik half uur bleven alleen de spelers die de dag ervoor niet in actie waren gekomen op het veld. De assistent-trainers Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp schotelden deze groep extra oefenstof voor.

Keeperstrainer Carlo l'Ami hield zich uiteraard bezig met zijn goalies. Donderdag is er geen training. Vrijdag focussen de Ajacieden zich volledig op de komende thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De thuiswedstrijd wordt zaterdag vanaf 20:45 uur gespeeld in de Amsterdam ArenA. Voor het treffen met de Deventenaren zijn nog kaarten beschikbaar.

Tekst en beeld: Ajax.nl

Koop hier jouw kaarten voor Ajax - Go Ahead Eagles

De Amsterdam ArenA was woensdag het decor voor de uitlooptraining van de selectie. De Amsterdam ArenA was woensdag het decor voor de uitlooptraining van de selectie.
Hennie Spijkerman spreekt voor de training kort met Boilesen. Hennie Spijkerman spreekt voor de training kort met Boilesen.
Viktor Fischer trainde apart van de groep met fysio Pim van Dord. Viktor Fischer trainde apart van de groep met fysio Pim van Dord.
Boilesen aan de bal tijdens een rondo. Boilesen aan de bal tijdens een rondo.