Menu
Bojan laat zich zien op de Toekomst

Bojan laat zich zien op de Toekomst

Bojan Krkic meldde zich dinsdag voor het eerst bij Ajax. De van FC Barcelona gehuurde aanvaller kreeg van directeur voetbalzaken Marc Overmars een rondleiding op de Toekomst en schudde ook nog even handen met hoofdtrainer Frank de Boer.

Krkic moet nog officieel gepresenteerd worden en zijn (huur)contract nog voorzien van een handtekening, maar dinsdagmiddag kreeg hij alvast een klein kijkje in de keuken van de club. De Spaanse huurling meldde een goede reis achter de rug te hebben en staat te popelen om bij de selectie aan te sluiten. Wanneer hij het trainingstenue van Ajax aantrekt is nog niet helemaal zeker, maar lang zal dat niet duren.

Terwijl Krkic een rondje langs de velden maakte op de Toekomst kwam de selectie van Ajax ook binnendruppelen. In de catacomben van het Ajax-complex kwam hij zijn nieuwe trainer tegen en volgde er een warme begroeting. De Boer gaf al eerder aan dat Krkic is aangetrokken voor de rechterkant, maar dat hij ook centraal of links in de aanval uit de voeten kan. ,,Bojan heeft een individuele actie, kan goals maken, het is gewoon een topspeler die we heel goed kunnen gebruiken dit zware seizoen.”

Later deze week meer Bojan Krkic. Houd Ajax.nl en Ajax TV in de gaten.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Ajax TV: Ajax terug uit Oostenrijk

Frank de Boer en aanwinst Bojan Krkic. Frank de Boer en aanwinst Bojan Krkic.