Menu
Bojan: 'Leuk om fans te ontmoeten'

Bojan: 'Leuk om fans te ontmoeten'

De handtekeningensessie aan het einde van de middag vormde voor veel fans het hoogtepunt van de Open Dag. Tijdens het toetje van het jaarlijkse Ajax-feest werd hun geduld rijkelijk beloond. De spelers en staf van Ajax namen uitgebreid de tijd voor foto’s en handtekeningen. Ook de populaire nieuweling Bojan krabbelde heel wat shirts vol.

Fris gedoucht schoven de spelers na afloop van de training aan voor de handtekeningensessie. Verspreid over de ArenA zaten de spelers en staf achter speciale tafels waar de fans zich konden melden. Anno 2013 doen de spelers zelf ook graag verslag van een dergelijke activiteit. Om die reden vertrouwde Nicolai Boilesen zijn mobiele telefoon toe aan de huisfotograaf van Ajax. Het verzoek van de Deen om wat foto’s voor zijn twitteraccount te maken werd gelijk ingewilligd.
Boilesen had een Nederlandse (Davy Klaassen) en Spaanse (Bojan) buurman naast zich zitten.

Bojan vermaakte zich prima tussen de Ajacieden. De 22-jarige huurling van FC Barcelona snapt het belang van de jaarlijkse Open Dag. ,,Dit is een heel mooie dag voor alle supporters. Ik vind het leuk om ze vandaag te ontmoeten. Wij zijn belangrijk voor de fans, maar de fans zijn net zo goed belangrijk voor ons. Op een dag als deze komt alles mooi samen.”

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Lange rijen voor de ingang van de ArenA voorafgaand aan de handtekeningensessie. Lange rijen voor de ingang van de ArenA voorafgaand aan de handtekeningensessie.
Bojan deelde heel wat handtekeningen uit. Bojan deelde heel wat handtekeningen uit.
Nicolai Boilesen signeert een shirt. Nicolai Boilesen signeert een shirt.
Frank de Boer nam alle tijd voor de fans. Frank de Boer nam alle tijd voor de fans.
Voor velen het hoogtepunt van de Open Dag: de handtekeningensessie. Voor velen het hoogtepunt van de Open Dag: de handtekeningensessie.