Menu
Bojan terug op het trainingsveld

Bojan terug op het trainingsveld

Bojan Krkic is terug in Amsterdam. De huurling van FC Barcelona meldde zich afgelopen vrijdag weer in Nederland en was woensdag al even kort op het trainingsveld te zien. Donderdag was hij opnieuw van de partij. Bojan is hersteld van zijn hamstringblessure en moet nu vooral conditie en ritme opdoen.

De huurling van Barcelona meldde zich donderdag gaandeweg de training op het trainingsveld. Onder leiding van fysiotherapeut Pim van Dord trainde Bojan apart van de groep.

Bojan raakte op 28 september geblesseerd aan zijn hamstring. In de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles moest hij al na 2 minuten naar de kant. Vervolgens werkte hij een deel van zijn revalidatie in Barcelona af. Het laatste deel van zijn herstel vindt nu bij Ajax plaats. Het is nog niet bekend wanneer de 23-jarige Bojan weer inzetbaar is.

Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Bojan is weer terug in Amsterdam. Bojan is weer terug in Amsterdam.
De internationals ontbreken deze week wegens interlandverplichtingen. De internationals ontbreken deze week wegens interlandverplichtingen.
Frank de Boer temidden van Dennis Bergkamp en Jaap Stam. Frank de Boer temidden van Dennis Bergkamp en Jaap Stam.
Frank de Boer geeft aanwijzingen aan Lerin Duarte. Frank de Boer geeft aanwijzingen aan Lerin Duarte.
Jaap Stam observeert de oefening. Jaap Stam observeert de oefening.
Het is nog niet bekend wanneer Bojan zijn rentree zal maken. Het is nog niet bekend wanneer Bojan zijn rentree zal maken.