Menu
Bojan traint gedeeltelijk weer mee

Bojan traint gedeeltelijk weer mee

Bojan Krkic, sinds vorige week weer in Amsterdam, hervatte maandag gedeeltelijk de groepstraining. De Spanjaard werd nog wel af en toe apart genomen door fysiotherapeut Pim van Dord.

Waar Bojan vorige week nog individueel trainde, deed hij maandag tijdens diverse baloefeningen weer mee met zijn collega's. Ruben Ligeon, herstellende van een enkelblessure, deed ook gedeeltelijk mee. De rechtsback werkte daarnaast net als Bojan individuele oefeningen af met fysio Pim van Dord.

Nicolai Boilesen en Niklas Moisander keerden maandag terug van interlandvoetbal. Boilesen maakte vrijdagavond de winnende treffer (2-1) in een vriendschappelijk duel met Noorwegen. Moisander speelde zaterdag met Finland gelijk tegen Wales (1-1).

Lerin Duarte, Tobias Sana, Lesly de Sa en Danny Hoesen deden zondag mee met Jong Ajax (2-1 winst op Sparta) en verschenen maandag slechts heel even op het trainingsveld. Na de warming-up trokken zij weer naar binnen. Verder was het rustig op het trainingsveld: de meeste internationals keren donderdag pas weer terug bij Ajax.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Bojan krijgt uitleg van Frank de Boer. Bojan krijgt uitleg van Frank de Boer.
Warming-up onder leiding van Björn Rekelhof. Warming-up onder leiding van Björn Rekelhof.
De staf van Ajax heeft een kort overleg. De staf van Ajax heeft een kort overleg.
Nicolai Boilesen (midden) had een goed weekend, hij maakte vrijdag de winnende treffer voor Denemarken in de vriendschappelijke interland met Noorwegen. Nicolai Boilesen (midden) had een goed weekend, hij maakte vrijdag de winnende treffer voor Denemarken in de vriendschappelijke interland met Noorwegen.
Lasse Schöne rondt af op een klein doeltje. Lasse Schöne rondt af op een klein doeltje.