Menu
Bordjesclub houdt 62ste reünie

Bordjesclub houdt 62ste reünie

De Bordjesclub kwam vrijdagavond 26 oktober bijeen voor de 62ste reünie. Op de Toekomst was iedereen welkom die tenminste 25 jaar lid is van de vereniging. Ook enkele gasten waren uitgenodigd. Hieronder een sfeerverslag in beeld.

Jaap Ellerbroek, Maarten Fontein, Martin van Geel en John Jaakke. Jaap Ellerbroek, Maarten Fontein, Martin van Geel en John Jaakke.
Wim Schoevaart, Uri Coronel en Jeroen Slop. Wim Schoevaart, Uri Coronel en Jeroen Slop.
Voorzitter John Jaakke houdt een krachtig betoog. Voorzitter John Jaakke houdt een krachtig betoog.
Ook een aantal leden van de technische staf was uitgenodigd: aan deze tafel zitten Jan Olde Riekerink, Carlo l'Ami, Hennie Spijkerman en Adrie Koster. Ook een aantal leden van de technische staf was uitgenodigd: aan deze tafel zitten Jan Olde Riekerink, Carlo l'Ami, Hennie Spijkerman en Adrie Koster.
Oud-penningmeester Henk Timman en John Jaakke. Oud-penningmeester Henk Timman en John Jaakke.
De gasten van de Bordjesclub krijgen allen een herinneringsbordje aan de avond. Hier ontvangt Suzanne Adriaansen haar aandenken uit handen van Hennie Henrichs. De gasten van de Bordjesclub krijgen allen een herinneringsbordje aan de avond. Hier ontvangt Suzanne Adriaansen haar aandenken uit handen van Hennie Henrichs.
Een bijzonder samenzijn tijdens een bijzonder samenzijn: dochter Sylvia en vader Gerard Dermout. Een bijzonder samenzijn tijdens een bijzonder samenzijn: dochter Sylvia en vader Gerard Dermout.
Ook stadonspeaker Floris Thoolen was uitgenodigd. Hier krijgt hij zijn herinneringsbordje. Ook stadonspeaker Floris Thoolen was uitgenodigd. Hier krijgt hij zijn herinneringsbordje.
Hennie Henrichs geeft Adrie Koster het aandenken van de avond. Hennie Spijkerman kijkt toe. Hennie Henrichs geeft Adrie Koster het aandenken van de avond. Hennie Spijkerman kijkt toe.