Menu
Bosz: 'We hadden vanavond niets in te brengen'

Bosz: 'We hadden vanavond niets in te brengen'

Peter Bosz reageerde na afloop van de pijnlijke nederlaag in Rusland teleurgesteld. Hij stelde dat Ajax niet met lef durfde te voetballen. ,,We zijn terecht uitgeschakeld.”

,,Ik had al vrij snel in de gaten dat we angstig waren in het veld. Vanaf de eerste minuut waren we slordig in balbezit. We durfden niet met lef te voetballen. En dat was nodig om hier een goed resultaat te halen. De druk stond er natuurlijk op bij deze wedstrijd, al hebben we jongens die al het een en ander hebben meegemaakt.”

Bosz vervolgt: ,,Dit was een totaal andere wedstrijd dan de heenwedstrijd (1-1, red.). We hadden in Amsterdam alleen meer moeten scoren. Vanavond hadden we niks in te brengen. We zijn terecht uitgeschakeld en Rostov terecht door naar de Champions League.”

Gigantische kans laten liggen
,,Het was na afloop stil in de kleedkamer. Ik heb op dat moment bewust weinig gezegd. Iedereen weet dat we het slecht gedaan hebben en dat we een gigantische kans hebben laten liggen. We waren gewoon niet goed genoeg. Over twee duels was Rostov beter. En als we zo spelen als vandaag dan hebben we ook helemaal niks te zoeken in de Champions League.”

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst