Menu
Bram beleeft droomdag

Bram beleeft droomdag

Bram Brouwers was onlangs op bezoek in de Amsterdam ArenA. De gast van de pr-afdeling keek zijn ogen uit in het Ajax Museum en bij de training van Ajax 1. Hoogtepunt was een ontmoeting met zijn favoriete Ajacied: Kenneth Vermeer. De doelman overhandigde Brouwers en passant ook een bijzonder souvenir.


Bram begon zijn bezoek in het Ajax Museum. Omringd door blinkend eremetaal en talloze andere relikwieën uit de clubhistorie nam hij - gestoken in het thuisshirt - alle voetbalgeschiedenis gretig in zich op. Brouwers is geboren met spierspasma en is naast een fanatiek rolstoelhockeyer ook groot voetbalfan.


Na het Ajax Museum zag Bram de Amsterdam ArenA van binnen. Aan de rand van het veld liet de Brabander het stadion, dat plaats biedt aan ruim 50.000 toeschouwers, geïmponeerd op zich inwerken.


De training van Ajax 1, de selectiespelers zijn Brams helden, was de volgende stop van het bezoek.


Na de zonnige oefensessie zetten de spelers en trainers hun handtekening op de meegebrachte bal. Ook Luis Suarez voorzag de bal van zijn krabbel.


Hét hoogtepunt van de dag was de ontmoeting met Kenneth Vermeer. Breed lachend poseerden de Ajacieden voor de fotograaf.


De bijzondere dag werd uiteindelijk afgesloten op het terras van Soccer World. Daar kon Bram zijn ogen nauwelijks afhouden van het cadeautje dat hij aan de rand van het trainingsveld van Vermeer kreeg. Het paar gebruikte keepershandschoenen hebben inmiddels een mooi plekje gekregen bij Bram thuis.