Menu
Bulykin debuteert op trainingsveld

Bulykin debuteert op trainingsveld

Dmitry Bulykin heeft maandagmiddag zijn debuut op het trainingsveld van Ajax gemaakt. De 31-jarige Russische aanvaller zette afgelopen woensdag zijn handtekening onder een eenjarig contract bij Ajax. Na het afhandelen van enkele zaken in België maakte de voormalig spits van RSC Anderlecht zijn eerste trainingsminuten als Ajacied.

Bulykin kon maandag nog niet al zijn nieuwe collega’s de hand schudden. Vanwege de interlandperiode ontbraken er nog veel internationals op het trainingsveld. Voor de meeste internationals van Ajax staan er dinsdag nog interlands op het programma. Vanaf donderdag kan het vizier gezamenlijk op de wedstrijd tegen Heracles Almelo. Bulykin bewaart in ieder geval goede herinneringen aan wedstrijden tegen de Tukkers. De Rus scoorde vorig seizoen als huurling van ADO Den Haag twee keer tegen Heracles.

Aras Özbiliz trainde voor het eerst weer deels met de groep mee. De aanvaller is herstellende van zijn rugblessure. Derk Boerrigter trainde wel de hele middag apart. De linksbuiten van Ajax kampt eveneens met (lichte) rugklachten.

Ajax traint dinsdag openbaar voor publiek.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Het nieuwe kapsel van Kenneth Vermeer. Het nieuwe kapsel van Kenneth Vermeer.
Derk Boerrigter trainde apart van de groep met (lichte) rugklachten. Derk Boerrigter trainde apart van de groep met (lichte) rugklachten.
Aras Özbiliz (rugklachten) trainde deels weer met de groep mee. Aras Özbiliz (rugklachten) trainde deels weer met de groep mee.
De assistenten van Ajax 1 en Jong Ajax koesteren beide een fraai verleden als voetballer. De assistenten van Ajax 1 en Jong Ajax koesteren beide een fraai verleden als voetballer.