Menu
Bulykin traint deels met de groep

Bulykin traint deels met de groep

Een dag na de 2-1 overwinning op Manchester United verschenen zeven (wissel)spelers op een van de trainingsvelden van sportcomplex de Toekomst. De basisspelers werkten binnen in het krachthonk een oefensessie af. Dmitry Bulykin, die last heeft van zijn hamstring, trainde voor een groot gedeelte met de groep.

In het Theatre of Dreams kon Ajax donderdagavond zijn droom net niet verwezenlijken. Ondanks de uitschakeling in de UEFA Europa League kan het team van Frank de Boer terugblikken op een geslaagde avond op Old Trafford. Onder toeziend oog van ruim 67.000 toeschouwers konden de Ajacieden met opgeheven hoofd afscheid namen van het Europese podium.

Nu Ajax niet meer actief is in de Europa League, kan de volledige focus uitgaan naar de competitie. Afgelopen week won Ajax overtuigend met 4-1 van NEC en profiteerde van de misstappen van PSV en AZ. Zondag kan de ploeg van De Boer de goede lijn doortrekken. Dan staat de uitwedstrijd tegen Excelsior op het programma.

In aanloop naar het duel in Stadion Woudestein trainde het basiselftal tegen Manchester United vrijdagmiddag in het krachthonk. Buiten op het trainingsveld kwamen zeven spelers in actie: Lorenzo Ebecilio, Jasper Cillessen, Daley Blind, Ismail Aissati, Thulani Serero, André Ooijer en Dmitry Bulykin. De Rus heeft een lichte irritatie aan zijn hamstring. Hij trainde voor een groot gedeelte met de groep mee. Zaterdag wordt gekeken of hij mee kan naar Rotterdam.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Thulani Serero en Ismail Aissati lachen wat af tijdens de training. Thulani Serero en Ismail Aissati lachen wat af tijdens de training.
Serero en André Ooijer in een duel om de bal. Serero en André Ooijer in een duel om de bal.