Menu
Business en voetbal komen samen

Business en voetbal komen samen

Mercedes-Benz, Stern Auto en Ajax verwelkomden afgelopen woensdag voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk vierentwintig zakelijke relaties.

Na een welkomstwoord bij Stern Auto door Ajax-directeur Jeroep Slop en Bastiaan Geurts namens Stern Groep, werden alle gasten aan elkaar voorgesteld. Onder begeleiding van hostesses verlieten de gasten de showroom om zich in diverse nieuwe luxe Mercedes-Benz modellen naar Brabant te laten rijden.

Na gezellige achterbankgesprekken tijdens de comfortabele reis ontving Official Ajax Sponsor Mercedes-Benz de groep gastvrij in Beesd, alwaar een VIP-truck was neergezet. Onder genot van een hapje en drankje vertelde hoofdscout Hans van der Zee over de vermoedelijke opstellingen van Ajax en RKC en speculeerde iedereen volop over de ontknoping van de competitie.

Een prachtige line-up voor de gasten. Een prachtige line-up voor de gasten.

In nieuwe samenstellingen vervolgde eenieder de reis naar Waalwijk, zodat de relaties op informele wijze verder in contact met elkaar traden. Aangekomen in het stadion zagen de gasten Ajax al gauw op voorsprong komen. Het bleek een voorbode voor een zorgeloos en gezellig avondje Waalwijk waar Ajax weer een stap dichter bij de vierde landstitel op rij kwam.

Na de wedstrijd vierden de genodigden de overwinning in de Business Lounge van RKC Waalwijk en reden de hostesses de gasten terug naar Amsterdam. Bij Stern sloten de genodigden de avond af. Daar stond voor alle relaties een aantal mooie attenties klaar. Zo werden alle Mercedes-Benz relaties uitgenodigd voor de wedstrijd Ajax - ADO Den Haag op 13 april en ontvingen de gasten van Ajax een heuse 'Mercedes-Benz driving-experience'.

Kortom, een fantastische dag waar voetbal en business op mooie wijze bij elkaar kwamen.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

De gasten krijgen het programma te horen en worden aan elkaar voorgesteld. De gasten krijgen het programma te horen en worden aan elkaar voorgesteld.
In spanning op de tribune. In spanning op de tribune.
Ontspanning in de ontvangstruimte bij RKC Waalwijk. Ontspanning in de ontvangstruimte bij RKC Waalwijk.
Bij Stern werd er nog even nagepraat over het evenement. Bij Stern werd er nog even nagepraat over het evenement.