Menu
Business platform Young Professionals

Business platform Young Professionals

Speciaal voor jonge ondernemers bieden Ajax en YveY een nieuw business platform. Een community waar Young Professionals tijdens wedstrijden van Ajax en buiten thuiswedstrijden om, op een laagdrempelige manier nieuwe contacten kunnen leggen en elkaar kunnen versterken.


Topwedstrijden en doelgerichte, hoogwaardige events bieden jonge ondernemers een unieke omgeving om op een leuke en informele manier contacten op te doen en hun netwerk uit te breiden.

Inhoud membership
- Twee luxe Field Seats voor tien thuiswedstrijden (Eredivisie & Champions League)
- Inclusief uitnodigingen voor business events buiten de wedstrijden om
- Eigen ontvangstruimte in het hoofdgebouw voor en na de wedstrijd inclusief catering
- Een parkeerkaart

Events
Naast de thuiswedstrijden verzorgen Ajax en YveY vier events om de onderlinge contacten verder te faciliteren en te stimuleren. Sport gerelateerde events, waaronder een golfdag op The International en een voetbaltoernooi; de Young Professionals Cup op het trainingscomplex van Ajax, de Toekomst. Naast deze events zal Ajax in samenwerking met YveY borrels organiseren in Amsterdam en omgeving.

Hospitality
Op wedstrijddagen verzorgt YveY een compleet verzorgd arrangement inclusief dranken en fingerfood. Ontvangst in een eigen ruimte voorafgaand, in de rust en na afloop van de wedstrijd. Naast een ontvangst verzorgen wij voorbeschouwingen op de wedstrijd door scouts of oud-Ajacieden. Tot slot bieden wij een podium voor jonge ondernemers om zich te presenteren en delen professionals uit het zakelijke netwerk van Ajax en YveY hun succesverhalen.

Young Professionals criteria
- members moeten onder de 45 jaar zijn
- partner of aandeelhouder zijn van een bedrijf of;
- professionals met een management- of directiefunctie binnen een organisatie die een toegevoegde waarde biedt aan of ondersteunend is voor jonge ondernemers

Young Professionals ‘regels’
- een member mag maximaal 3 seizoenen deelnemen aan de Young Professionals
- een member moet minimaal 70% zelf aanwezig zijn bij de wedstrijden

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en prijzen contact opnemen met Ajax Business Relations via business@ajax.nl of 0900 232 2529 (optie 2). Onze accountmanagers nemen graag contact met u op.