Menu
Café Ajax Life in ArenA

Café Ajax Life in ArenA

De Supportersvereniging Ajax organiseert vrijdag 3 mei een forumavond voor haar leden in de Amsterdam ArenA. Een ideaal moment om samen met verschillende betrokkenen uit de Ajax-geledingen vooruit te blikken op de naderende seizoenclimax. Aanmelden kan via de website van Ajax Life.

Café Ajax Life beleefde onlangs zijn vuurdoop in Hoogkarspel. Dit keer zoeken we het dichter bij huis: in de eigen ArenA. Deze forum is bedoeld voor volwassen Ajacieden (18+). SVA-leden met een Ajax Life Club Card kunnen per persoon maximaal drie volwassen introducés meenemen. De toegang is gratis. De deuren gaan om 19:30 uur open, zodat je alvast wat met je vrienden kunt drinken.

Als je als SVA-lid gebruik wilt maken van een van je voordelen, dan is dit zo'n moment. Je krijgt de kans een kijkje te nemen in de vernieuwde ArenA en kunt allerlei Ajax-thema's bespreken met onder andere vijf selectiespelers en een journalistenpanel bestaande uit gerenommeerde Ajax-watchers.


De spelers die voorlopig op de lijst staan zijn Niklas Moisander, Viktor Fischer, Thulani Serero, Daley Blind en Jasper Cillessen. Trainer Frank de Boer komt ook. En we hopen een nieuw directielid - Kinsbergen, Van der Sar of Overmars - te verwelkomen!

Café Ajax Life kan maximaal 800 Ajacieden huisvesten, dus het is zaak je snel in te schrijven via de website van Ajax Life!

Inschrijven Café Ajax Life