Menu

Campina Shoot Out

Het is dus hartstikke bijzonder als je (in Ajax-shirt)op het veld staat in een volle Amsterdam Arena.... Meer dan 50.000 mensen die je toejuichen als je scoort! Scoren in de Arena doen de Ajax-kids in de rust van iedere thuiswedstrijd in de KPN Eredivisie. Dan wordt er namelijk een heel bijzonder spel gespeeld: de Campina Shoot Out! Zes deelnemers van Campina Schoolmelk nemen het op tegen zes deelnemers van de Ajax Kids Club.

De shoot out is een soort penaltycontest, waarbij het de bedoeling is om zo snel mogelijk en zo vaak mogelijk de keeper van de tegenpartij te passeren en natuurlijk te scoren!

"Uitwedstrijd" Heel soms speelt de Ajax Kids Club ook een "uitwedstrijd". Als Ajax uitspeelt, dan worden we wel eens uitgenodigd door de kids club van de thuisspelende club.

Afgelopen zaterdag was de Ajax Kids Club uitgenodigd door de FC Twente Kidsclub om mee te doen aan de shoot out. Vier Ajax-kids moesten het opnemen tegen vier Twente-kids. Het was een hele bijzondere avond omdat het de 1e keer was dat FC Twente een shoot out organiseerde, maar ook omdat het onze allereerste uitwedstrijd was. Het was een fantastische avond want ook scoren in het Arke Stadion (het stadion van FC Twente) is niet mis.

Binnenkort vind je hier een verslagje met foto's van onze eerste uitwedstrijd.