Menu

Celta de Vigo onderuit tegen Real Madrid

Twee Braziliaanse topvoetballers hebben zaterdag de tegenstander van Ajax in de UEFA Champions League geveld. Real Madrid won voor de Spaanse competitie de uitwedstrijd tegen Celta de Vigo met 2-0. Ronaldo maakte halverwege de eerste helft het eerste doelpunt, Roberto Carlos halverwege de tweede het tweede. Celta de Vigo speelt woensdag in Amsterdam tegen Ajax. Club Brugge won op eigen terrein met 4-0 van Westerlo.

Celta de Vigo kon tegen het machtige Real niet imponeren. Het veld was zwaar door langdurige regenval. De thuisploeg had wel balbezit, maar kreeg nauwelijks doelkansen. Na de tweede treffer was de wedstrijd beslist. Real Madrid kwam voorlopig aan de leiding in de Pimera Division. FC Valencia speelt zondag tegen het onderaan staande Espanyol.

Club Brugge, dat de vorige Europese speelronde met 2-0 onderuit ging in de ArenA en op 9 december Ajax ontvangt in de laatste speelronde van de eerste ronde, won met 4-0 van Westerlo door twee doelpunten van Lange, een van Mendoza en een van Martens.

Bron: ANP