Menu
Champions League in Ajax Experience

Champions League in Ajax Experience

Wil jij de uitwedstrijden in de UEFA Champions League live op groot scherm in een Ajax-omgeving zien? Kom dan voor een mooie Europese avond naar de Ajax Experience. Live voetbal, drankjes en lekkere hapjes maken de avond tot een mooie belevenis.

De avond start met een feestelijk ontvangst in de Foyer, een persoonlijk welkomstwoord of presentatie en een rondleiding door de Ajax Experience. Ervaar de tour door de Ajax Experience, beleef zelf hoe de Ajax-spelers zijn opgeleid en hoe Frank de Boer de spelers toespreekt in de kleedkamer. De tour in de Experience eindigt in de sfeervolle ‘ArenA’, een unieke en bijzondere ruimte die geheel in het teken van UEFA Champions League staat.

Met een professioneel geluidsysteem, groot scherm, gezellige bar, passende statafels, zitjes en grasmat inclusief tribune, is het net alsof je echt in het stadion bent. Onze vaste cateraar 'a matter of TASTE' serveert heerlijke hapjes voor en tijdens de wedstrijd.

Het arrangement duurt drie uur (van groepen van 30 – 120 personen) en wordt aangeboden inclusief:
* rondleiding Ajax Experience, food & drinks,
* zaalhuur, groot scherm en een sfeervolle ambiance.
* UEFA Champions League-arrangementen vanaf 62 euro p.p. (excl. btw).

Het wedstrijdprogramma van de UEFA Champions League:

Borussia Dortmund - Ajax
18 september 20.45 uur

Manchester City - Ajax
6 november 20.45 uur

Real Madrid - Ajax
4 december 20.45 uur

Uiteraard is het ook mogelijk om alle andere competitiewedstrijden van Ajax te zien.

Beleef samen met uw relaties, internationale gasten of vrienden deze unieke en ultieme voetbalervaring. De Ajax Experience zorgt ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt.

Naar de website van de Ajax Experience

Het arrangement is beschikbaar voor groepen van 30 - 120 personen. Het arrangement is beschikbaar voor groepen van 30 - 120 personen.
Bekijk de uitduels in de Champions League in de Ajax Experience onder het genot van een hapje en een drankje. Bekijk de uitduels in de Champions League in de Ajax Experience onder het genot van een hapje en een drankje.