Menu
Champions League-avond in beeld

Champions League-avond in beeld

Alle verhalen over Ajax - Barcelona zijn inmiddels verteld. Daags na de vierde groepswedstrijd in de UEFA Champions League kijken we via een alternatief fotoverslag terug op de avond die in een 0-2-nederlaag eindigde. Fotograaf Gerard van Hees legde de avond in beeld vast.

De fans leven zich uit bij de merchandise stands. De fans leven zich uit bij de merchandise stands.
Verslaggever Sierd de Vos aan het werk in de Amsterdam ArenA. Verslaggever Sierd de Vos aan het werk in de Amsterdam ArenA.
Oud-Ajacieden op de foto: Van den Brom, Arnold Mühren, Oliseh, Galasek en Reuser. Oud-Ajacieden op de foto: Van den Brom, Arnold Mühren, Oliseh, Galasek en Reuser.
Op de gehandicaptentribune zat de sfeer er goed in. Op de gehandicaptentribune zat de sfeer er goed in.
Van Rhijn komt net tekort om de 0-1 te voorkomen. Van Rhijn komt net tekort om de 0-1 te voorkomen.
Messi evenaarde woensdagavond het record van Raúl als topscorer allertijden in de Champions League. Messi evenaarde woensdagavond het record van Raúl als topscorer allertijden in de Champions League.
Arek Milik is dicht bij de gelijkmaker, maar raakt de paal. Arek Milik is dicht bij de gelijkmaker, maar raakt de paal.
In de rij voor een snack. In de rij voor een snack.
De perstribune zat nooit eerder zo vol bij een een wedstrijd van Ajax. De perstribune zat nooit eerder zo vol bij een een wedstrijd van Ajax.
De fotografen proberen de wedstrijd zo mooi mogelijk in beeld te krijgen. De fotografen proberen de wedstrijd zo mooi mogelijk in beeld te krijgen.
Cillessen kan niet meer voorkomen dat Messi de 0-2 binnentikt. Cillessen kan niet meer voorkomen dat Messi de 0-2 binnentikt.
VAK410 bracht een fantastische sfeer in het stadion. VAK410 bracht een fantastische sfeer in het stadion.
Jairo Riedewald: 18 jaar en een no-look pass tegen Barca. Jairo Riedewald: 18 jaar en een no-look pass tegen Barca.
Luis Enrique: ,,Ajax was heel moeilijk te bespelen.'' Luis Enrique: ,,Ajax was heel moeilijk te bespelen.''
De Boer: ,,We hebben goed gespeeld en het is jammer dat we onszelf niet beloond hebben.'' De Boer: ,,We hebben goed gespeeld en het is jammer dat we onszelf niet beloond hebben.''
André Bergdølmo en Jesper Grønkjær waren even terug op het oude nest. Beide ex-Ajacieden werken inmiddels als analist voor de televisie. André Bergdølmo en Jesper Grønkjær waren even terug op het oude nest. Beide ex-Ajacieden werken inmiddels als analist voor de televisie.
Luis Suarez keerde terug in de ArenA. Na afloop bedankte hij het publiek. Luis Suarez keerde terug in de ArenA. Na afloop bedankte hij het publiek.