Menu
Champions League-avond in beeld

Champions League-avond in beeld

Alle verhalen over Ajax - APOEL Nicosia zijn inmiddels verteld. Daags na de laatste groepswedstrijd in de UEFA Champions League kijken we via een alternatief fotoverslag terug op de avond waarin Ajax zich met een fantastische 4-0 zege verzekerde van Europese overwintering. Fotograaf Gerard van Hees legde de avond in beeld vast.

De vlagwapperaars staan klaar voor de wedstrijd... De vlagwapperaars staan klaar voor de wedstrijd...
gevolgd door de ploegen van Ajax, APOEL en het Ajax-publiek. gevolgd door de ploegen van Ajax, APOEL en het Ajax-publiek.
De jonge wedstrijdmascottes verlaten na hun 'moment of fame' het veld van de ArenA. De jonge wedstrijdmascottes verlaten na hun 'moment of fame' het veld van de ArenA.
Joël Veltman neemt de tijd om met een supporter op de foto te gaan. Joël Veltman neemt de tijd om met een supporter op de foto te gaan.
Klaar voor de klassieke ceremonie van de Champions League. Klaar voor de klassieke ceremonie van de Champions League.
Ook de vlaggen van '410' brachten sfeer in het stadion. Ook de vlaggen van '410' brachten sfeer in het stadion.
Arek Milik wordt gevloerd, waarna de scheidsrechter naar de stip wijst. Arek Milik wordt gevloerd, waarna de scheidsrechter naar de stip wijst.
Lasse Schöne verzilvert de strafschop en bezorgt Ajax de belangrijke 1-0 voorsprong. Lasse Schöne verzilvert de strafschop en bezorgt Ajax de belangrijke 1-0 voorsprong.
Veel supporters beleefden een mooie voetbalavond. Veel supporters beleefden een mooie voetbalavond.
Sommige fans kwamen via een speciale ingang het stadion binnen. Sommige fans kwamen via een speciale ingang het stadion binnen.
De spuitbus kwam er woensdagavond weer regelmatig aan te pas. De spuitbus kwam er woensdagavond weer regelmatig aan te pas.
Teleurstelling was er bij de ploeg uit Cyprus. Teleurstelling was er bij de ploeg uit Cyprus.
Er kon woensdagavond viermaal worden gejuichd. Er kon woensdagavond viermaal worden gejuichd.
Frank de Boer vond dat zijn ploeg het publiek iets moois heeft gegeven. Frank de Boer vond dat zijn ploeg het publiek iets moois heeft gegeven.
Er waren ook veel gehandicapte Ajax-fans bij Ajax - APOEL aanwezig. Er waren ook veel gehandicapte Ajax-fans bij Ajax - APOEL aanwezig.
Ajax overwintert in Europa! Ajax overwintert in Europa!