Menu

Chivu traint apart van de groep

Cristian Chivu moest de laatste training voor de wedstrijd tegen Olympique Lyonnais aan zich voorbij laten gaan. De aanvoerder had last van een lichte hamstringblessure.

De Roemeense verdediger bleef veertig minuten op het trainingsveld. Hij deed wat loopoefeningen mee, maar daarna ging hij naar het andere trainingsveld waar hij enkele ballen kreeg aangegooid die hij moest terugkoppen. Na drie ballen rende Chivu een paar maal heen en weer en werd daarna door fysiotherapeut Mark Haak behandeld op het veld.

Chivu heeft last van een lichte hamstringblessure. ,,We hebben hem uit voorzorg uit de training gehouden", vertelde trainer Ronald Koeman later. ,,Zodat hij geen verdere averij op kon lopen. Ik verwacht wel dat hij morgen fit is."

Aan de training van maandagmiddag viel niets op te maken over de plannen van Koeman voor dinsdagavond. Hij had wel hesjes uitgedeeld, maar de balans was ver uitzoeken in dat team: Bergdølmo, Yakubu, Galasek, Litmanen, Zlatan, Sikora, Boukhari, Pienaar en Wamberto stonden in het oranje gehuld. Maar Boukhari ging bijvoorbeeld al niet mee op trainingskamp. Ook op de persconferentie 's middags liet Koeman zich geen uitspraken ontlokken over de eventuele opstelling.