Menu
Cillessen en Veltman bij Oranje

Cillessen en Veltman bij Oranje

Bondscoach Guus Hiddink heeft dertig spelers opgeroepen voor Oranjes voorbereidingsprogramma op het EK-kwalificatieduel met Letland (vrijdag 12 juni) en het daaraan voorafgaande oefenduel met de VS op vrijdag 5 juni. De Ajacieden Jasper Cillessen en Joël Veltman hebben een uitnodiging ontvangen.

Dinsdag 26 mei staat in Hoenderloo de eerste training op het programma voor een groep (kandidaat)internationals die vrij is van nationale en internationale clubverplichtingen. De laatste oefensessie van die week vindt plaats op vrijdag 29 mei. Na deze trainingsstages formeert Hiddink zijn selectie met het oog op de interlands tegen de VS en Letland.

Deze spelers melden zich 1 juni in Hoenderloo. Dit trainingskamp wordt vrijdag 5 juni afgesloten met de vriendschappelijke interland tegen de VS. In de Amsterdam ArenA wordt om 20.30 uur afgetrapt.

Drie dagen later, maandag 8 juni, komt de selectie in Noordwijk bijeen voor de voorbereiding op het EK-kwalificatieduel met Letland, dat vrijdag 12 juni in Riga op het programma staat.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst