Menu
"Cillessen, Vermeer & Stekelenburg naar WK"

"Cillessen, Vermeer & Stekelenburg naar WK"

Volgens Ajax-keeperstrainer Carlo l’Ami dienen Jasper Cillessen, Kenneth Vermeer en Maarten Stekelenburg naar het WK te gaan. "Niet omdat ze alle drie een connectie met Ajax hebben. Van Gaal wil een bepaald systeem spelen waarbij, gezien hun kwaliteit, alle drie uitstekend passen."

In het Clubnieuws dat binnenkort (eind van de week) zal verschijnen, vertelt hij onder meer verder over de kwaliteiten van een goede keeper en welke stappen er nodig zijn om Ajax’ keepersbegeleiding naar een hoger plan te tillen.

"Zij moeten goede handen en voeten hebben. Je moet als Ajax-keeper heel goed kunnen voetballen. Tweebenig zijn is daarom een must. Als dat ontbreekt, dan past hij niet bij Ajax. Hij moet zowel goede handen als goede voeten hebben."

Verder wordt in dit Clubnieuws onder meer aandacht besteed aan de Reünie van oud-eerste elftalspelers, het Ajax Talenten Programma, het smakelijke ‘Preuvenement’ ter ere van onze 114e verjaardag, een mooi gedicht van onze huisdichter Cornelis over Ricardo Kishna, een gesprek met Eva Blewanus, fysiotherapeut bij de Ajax Vrouwen en de columns van Menno Pot over de ‘Kampioen van de armoede’ en van David Endt over ‘Ajax in de Dapperstraat’.

Ajax Clubnieuws 3 verschijnt rond 17 april.

Eindredacteur: Tijn Middendorp